Kiekko

Mestarivahti Tuomas Tarkki mukaan Sport-junnujen valmennukseen

Vaasan Sportin junioreiden maalivahdit saavat ensi kaudella nauttia Tuomas Tarkin valmennusosaamisesta. Tarkki, 39, on entinen liiga- ja KHL-vahti, joka voitti Oulun Kärpissä kaksi SM-kultaa vuosina 2007 ja 2008.

Tällä kaudella raumalaissyntyinen Tarkki työskenteli Kärppien naisten liigajoukkueen maalivahtivalmentajana, mutta ensi kaudella hän vastaa juniori-Sportin maalivahtivalmennuksesta, sen kehittämisestä ja maalivahtien opastamisesta.

– Nykyisen maalivahtivalmentajamme Tapio Kotolan siirtyessä kokopäiväisesti Sportin liigajoukkueen palvelukseen, meille tuli tarve löytää uusi ratkaisu maalivahtivalmennukseen, sanoo JuniorSportin urheilujohtaja Juhani Sarilo.

– Haluamme panostaa erityisesti omien maalivahtivalmentajiemme kehitykseen ja olemme erittäin innoissamme saadessamme Tarkin kaltaisen ammattilaisen mukaan toimintaamme.

Seuraan haetaan myös junioripäällikköä, kun pestiä aiemmin hoitanut Joni Finne siirtyy jatkamaan Sami Piilikankaan työtä taitovalmentajana.Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Viikko
  • Kuukausi