Kiekko

Jo kolmas Sport-pelaaja putosi ringistä kesken kauden

Kanadalaishyökkääjä Brody Sutterista tulee kolmas Vaasan Sportin liigajoukkueen pelaaja, jonka kausi päättyy loukkaantumisen vuoksi ennen aikojaan.

Sport kertoi torstaina, että 27-vuotiaan Sutterin kausi on ohi. Sutter loukkaantui viime lauantaina pelatussa Jukurit–Sport-ottelussa ja toipuminen vammasta vie koko loppukauden.

Tunnettuun jääkiekkosukuun kuuluva Sutter pelasi Sportin paidassa tällä kaudella 45 ottelua tehoin 9+12.

Jo aikaisemmin pelistä ovat pudonneet puolustaja Colby Robak ja hyökkääjä Aleksi Ainali.

Robakilla on käsivamma, josta kuntoutuminen vie niinikään koko loppukauden. Sport ilmoitti Robakin kauden päättymisestä helmikuun alussa.

Ainali puolestaan loukkaantui Tampereella 6. helmikuuta pelatussa Ilves-Sport-ottelussa. Sport ei ole kertonut julkisuuteen Ainalin vamman laatua eikä toipumisennustetta, mutta sairaalahoidossa Ainali ei enää ole.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoi viime maanantaina Pohjalaisen haastattelussa , että suurella todennäköisyydellä Ainali ei enää loppukaudella pelaa.

– Näkisin niin, että ihme tapahtuu, jos hän pelaa tällä kaudella. Suurella todennäköisyydellä ei pelaa, arvioi Jämsä maanantaina.

Koska siirtoaika on jo päättynyt, Sportilla ei ole kokoonpanonsa täydentämiseen muuta mahdollisuutta kuin nostaa mukaan nuorisoa lähinnä A-nuorten liigajoukkueesta.

Sport kukisti keskiviikkona Liigan ottelussa HIFK:n jatkoajalla 4-3. Perjantaina joukkue kohtaa HPK:n kotonaan.Luetuimmat urheilu-uutiset
  • Viikko
  • Kuukausi